fbpx
Data Etik

Stinto handler om data – og korrekt brug af kontaktdata.

Vi er en ren SaaS-virksomhed med en fuldt gennemsigtig indtægtsmodel og troen på, at din data er din.

Let’s set the data ethic standard

Lad os indstille dataetisk standard

Vi er ikke sat i verden for at blive en anden stor marketingmaskine, der lever af at sælger din data til annoncer eller 3 part.

Vi mener, at opbygning af en SaaS-platform i 2020’erne skal bygge på principperne om digital tillid, høje moralske standarder og en tro på, at din data tilhører dig.

 

 

Stinto’s 3 grund regler for data etik

Individuel data kontrol

Vi mener, at din data tilhører dig. Uanset hvad. Punktum!

Derfor tilstræber vi, at alle Stinto-brugere ikke kun skal have fuld kontrol over deres data, men også fuldt ejerskab. Data, der uploades til Stinto-appen, vil altid tilhøre dig, og vi vil ikke sælge eller dele den med tredjeparter.

Gennemsigtighed

Vi tjener ikke penge på din data. Hverken Verified brugere eller gratis brugers data er til salg. Vores indtægtsmodel er bygget på salg af licenser til virksomheder, der ønsker en kompatibel platform til at håndtere deres vigtigste kontakter. Samt mulighed for oprydning af gammel data i databaser.

Ansvarlighed

Vi leder ikke efter smuthuller i datahåndtering. Tværtimod holder vi os ansvarlige for altid at gøre det, der er rigtigt for brugeren – ikke Stinto. Derfor står det i vores forretningsaftalen, at vi ønsker at skabe en sikker platform for virksomheder og enkeltpersoner til udveksling af kontaktinformation. At al lovgivning og moralsk etik skal opretholdes, og at de data, der overføres i hele appen, skal være gennemsigtige for den enkelte.

For spørgsmål om, hvordan Stinto fokuserer på dataetik, er du velkommen til at kontakte os

 

 

 

Contact us
We use cookies to better your experience of the site.