fbpx
Stinto opruster på salgsfronten

Stinto opruster på salgsfronten

16. October - 2020

Den danske tech-startup Stinto, som har udviklet en ny SaaS Contact Management Platform, indgår en partneraftale med GSH Tech Agent. Målet er at styrke Stintos salgskanaler.

Ambitionerne er store ved danske Stinto, der på bare to måneder har ansat Ann Rosenberg som ny CEO med mange års ledelseserfaring fra IT-giganten SAP. Og ny CCO i skikkelse af Lasse Garby, der også medbringer årevis af erfaring som salgsdirektør og kanalchef fra den globale it-virksomhed Cisco. 

Ann Rosenberg og Lasse Garby har ikke haft behov for lang tid i stolene, inden de efterlader deres første offensive aftryk på den bæredygtige tech-startup. Stinto offentliggør nu en partneraftale med GSH Tech agent. Aftalen er en såkaldt Sales Agent Agreement, som er en del af de to virksomheders partnerprogram.

– GSH Tech Agent skal markedsføre og sælge vores digitale Contact Management Platform, som sikrer, at virksomheder og medarbejdere har opdaterede GPDR compliant kontaktdata til kunder, forretningsforbindelser, leverandører og så videre, som automatisk opdateres real time i virksomhedens CRM-system, forklarer Lasse Garby.

Løsningen integrerer via Stintos åbne API med alle CRM-systemer, som for eksempel Salesforce, Microsoft Dynamics, SAP, Oracle, Superoffice eller Pipedrive, som Stinto selv bruger.

– Vi ser rigtig meget frem til samarbejdet med GSH Tech Agent, der har en stærk profil i markedet for salg af digitale løsninger. GSH skal være med til at løfte vores salgskanal – i første omgang primært på det danske marked, siger Lasse Garby, der ser frem til, at GSH i kraft af deres salgsstyrke kan gå ud og positionere Stintos løsning til alle virksomheder og offentlige institutioner i Danmark, hvor GSH har en stærk track record for salg af digitale løsninger.

Anne Høyer, managing director hos GSH Tech Agent, ser også fordele for GSH ved samarbejdet:

– Partneraftalen med Stinto styrker vores brand yderligere for digitale løsninger. Vi har over årene opbygget et stort kontaktnet til beslutningstagere for digitale løsninger i Danmark. Og vi er også i gang i de nære markeder omkring Danmark. Med Stinto slår vi vores navn endnu mere fast som en af de førende tech agenter i Danmark, siger hun.

We use cookies to better your experience of the site.